miércoles, 4 de marzo de 2009

De quina manera podem assolir la convivència entre les cultures?




Realment, la convivència entre cultures, es tracta de manera relativa, d’una utopia, ja que per poder arribar a un acord entre tants individus, en primer lloc s’haurien de decidir tots, i assumir que aquella meta, depèn de la seva actitud.
En el cas de que s’arribés a adquirir aquesta actitud massificada tractant-se d’un pas difícil, encara ho seria més, ja que tots aquells prejudicis, coneixements, i valors adquirits anteriorment, s’haurien de deixar de banda, per poder donar pas a nous. És a dir, que no es tractaria d’una necessitat d’oblidar els seus, però sí tolerar els altres sempre i quant respectessin els drets de tots i cadascun dels membres d’aquella futura comunitat multicultural.
Vers l’actitud actual de tots els individus en general, el fet d’assolir la convivència entre cultures, es tractaria d’una tasca massa difícil, però si tan sols prenguéssim l’actitud, ¡ entre tots, arribéssim a un consens, potser no seríem capaços d’adquirir la convivència immediata, però sí la tolerància, i la comprensió entre aquestes.

No hay comentarios: