domingo, 12 de octubre de 2008

17.09.08

Filosofia... Què es la filosofia? Aquesta pregunta sense una resposta fixa, ha estat formulada milers de vegades al llarg de la història, no sols per filòsofs com Aristòtil, o Plató. La filosofia és un món obert a tot aquell que tingui una inquietud, un com i un perquè.
Filosofia, és un motiu de la nostra existència i de la nostra vida, de la mística i la religió... És una resposta als nostres origens, un punt de vista vers la confinitat astral... Filosofía és la frontera entre l’abstracte i la realitat, un horitzó on els plantejaments ens duen a una visió tridimensional de la vida, a un passat un present i un futur.
Filosofia, és un vitrall amb vistes a la crua realitat, a un espirall d’emocions, empatia , egoísme i crueltat .
Filosofía és un “Carpe Díem”, un “viu el moment”, una resposta a com viure, i perquè...
És un riuré demà, una fantasia, un soldat sense fusell...
Filosofia, és tot el que ens envolta sense un motiu aparent, profunditzant en aquest a partir d’un dia a dia, una vida, i un final. Filosofia sóm nosaltres, Filosofía és el tot.

2 comentarios:

Alexandra dijo...

Mmm.. Ana codina.. aixo de com tots, esta per veure encara, ja que tenim alguns companys molt vagus.. Per cert, la teva descripció de filosofia m'ha arribat ben a dins.. un vitrall.. jaja com t'estimo nena:)

Doncs res, et deixo que estic estudiant caste que demà tenim el maleit examen¬¬

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Toni Martinez Fdez dijo...

anaaaaaaa codinaaaaaaaa,,

agrada molt teu blogg, està molt bé i que ens veiem coleeeeeee

a per cert: español jejej

deuuuuuuuuuu